گوریلا گلس ویکتوس غول آخر حفاظت از گوشی

گوریلا گلس ویکتوس جدیدترین شیشه‌ ی محافظ کورنینگ برای گوشی‌ های هوشمند است. شیشه‌ای از جنس آلومینوسیلیکات قلیایی (Aluminium silicate) است و به شکلی طراحی شده‌ است که نازک، سبک و مقاوم باشد. به شکلی که با سقوط گوشی از ارتفاع یک متری روی بتن، دچار شکستگی و آسیب نمی‌شود.

گوریلا گلس چیست؟

گوریلا گلس چیست

 

تا چند سال پبش، زمانی که فناوری گوریلا گلس پا به عرصه ی تکنولوژی نگذاشته بود، اگر گوشی از ارتفاع خیلی کم میوفتاد یا اگر در کنار کلید یا شیئی سخت می بود، صفحه نمایش آن به راحتی خش یا ضربه به آن وارد می شد. پس از سال ۲۰۰۷ که مدیرعامل کورنینگ به همراه استیوجابز خالق کمپانی اپل دیدار کرد، در آن زمان استیو جابز برای تولید اولین گوشی آیفون خود محافظ صفحه ای می خواست که به راحتی نشکند. او تصمیم گرفت به جای پلاستیک، صفحه نمایش گوشی را از شیشه تولید کند و با نام گوریلا گلس (Gorilla Glass) وارد بازار کند.

این فناوری باعث مقاومت بیشتر صفحه نمایش گوشی، تبلت و لپ تاپ ها شد و تاکنون پیشرفت چشمگیری داشته است. گوریلا گلس یک لایه محافظتی شیشه ای است که توسط شرکت معروف کورینگ (Corning) ساخته می شود. این شیشه های محافظتی مانند گلس گوشی عمل میکنند با این تفاوت که مثل گلس گوشی قابل تعویض و جا به جایی نیست و روی نمایشگر سوار می شود.

شرکت موبوکاور مدتهاست در زمینه عرضه گلس های نانو پیشتاز است و برای انواع گوشی های قدیمی و جدید گلس نانو طراحی می کند. گلس نانو بهترین جایگزین برای گوشی های قدیمی بدون گوریلا گلس است.

گوریلا گلس چیست

گوریلا گلس چیست و نقش کورنینگ در آن چیست؟ کورنینگ نام شرکتی است که در سال ۱۸۵۱ تاسیس شد و در ابتدا با نام کورنینگ گلس ورک (Corning Glass Works) فعالیت می کرد. در سال ۱۸۷۷ اولین پروژه این شرکت در ساخت روکش لنزهای سیگنال راه‌آهن مورد استفاده قرار گرفت.

فرق گوریلا گلس ها با یکدیگر چیست؟

هر ساله محصولی که تولید می شود، نسبت به محصول قبلی پیشرفتی داشته و بهتر از نسخه ی قبلی است. گوریلا گلس ویکتوس که آخرین نسخه گوریلا گلس است، نه تنها در برابر خط و خش مقاوم است، بلکه از ارتفاع 2 متری هم سالم می ماند و در برابر آسیب به سخت افزار داخلی گوشی هم مقاوم است. درنتیجه هرچه رتبه گوریلا گلس شما بالاتر باشد، بیشتر از صفحه نمایش شما محافظت می کند.

گوریلا گلس 1 (سال 2006)

با اینکه اولین محافظ گوریلا گلس در سال 2007 بر روی گوشی های آیفون معرفی شد، اما شرکت کورنیگ از اواسط سال 2005 روند توسعه این فناوری را آغاز کرده بود که اولین محصول خود را در سال های 2005 و 2006 آماده تولید کرد. اولین گوریلا گلس با توجه به خواسته ی شرکت اپل، ضخامتی 1.5 میلی متری داشت و مجهز به پوشش اولئوفوبیک (Oleophobic) بود که ماندن رد اثر انگشت را به حداقل می رساند.

گوریلا گلس 2 (سال 2012)

در سال 2012 در نمایشگاه CES بود که کورنینگ دومین نسل محافظ صفحه نمایش گوریلا را معرفی کرد. نسبت به نسخه ی اول، این محافظ جدید 20 درصد ضخامت کمتری داشت و بنا به ادعای شرکت کورنینگ، در تست های آزمایشگاهی توانست تا 50 کیلوگرم فشار را تحمل کند. ضخامت کمتر گوریلا گلس 2 این مزیت را برای تولید کنندگان گوشی های هوشمند داشت که وزن گوشی های خود را سبک تر تولید کنند.

گوریلا گلس 3 (سال 2013)

یکسال پس ار معرفی گوریلا گلس 2، کورنینگ نسخه سوم را به بازار کرد. در این نسخه کورنینگ توانست به همراه جلوگیری از خط و خش، مقاومت آن را نیز افزایش دهد. همچنین در گوریلا گلس 3 تکنولوژی جدیدی به نام Native Damage Resistance) NDR) به کار برده شده که گلس را در برابر خط و خش های عمیق تر مقاوم می کرد.

گوریلا گلس 4 (سال 2014)

یک سال بعد از عرضه گوریلا گلس 3، کمپانی کورنینگ هدف خود را به سمت مقاومت بیشتر در برابر سقوط تلفن های همراه از ارتفاع ها برد. این نسخه از گوریلا گلس، میزان قدرت محافظت در برابر افتادن و سقوط گوشی، تقریبا دو برابر عملکرد بهتری نسبت به گوریلا گلس 3 داشت.

گوریلا گلس 5 (سال 2016)

پنجمین نسخه از سری گوریلا گلس دو سال بعد از نسخه 4 معرفی شد و در این نسخه کورنینگ باز هم تلاش خود را برای محافظت بیشتر گوشی در برابر سفوط از ارتفاع قرار داد و طبق ادعای این شرکت، گوریلا گلس 5 مقاوم تر از نسخه پیشین خود است. همچنین کورنینگ اعلام کرد که گوریلا گلس 5 در صورت افتادن از ارتفاع 1.6 متری، از گوشی در برابر شکستگی محافظت می کند.

گوریلا گلس 6 (سال 2018)

کورنینگ در سال 2018، در  دو گلس جدید را به بازار معرفی کرد. اولین گلس، نسخه گوریلا گلس 6 بود که قوی تر از نسل گذشته خود عمل کرد. گوریلا گلس 6 بنابر ادعای کورنینگ توانسته بود دو برابر قوی تر از نسخه قبلی خود عمل کند به طوری که تا 15 بار افتادن گوشی از ارتفاع 1 متری آسیبی نبیند.

گوریلا گلس +DX/DX (سال 2018)

دومین گلس معرفی شده توسط کمپانی کورنینگ در سال 2018، محافظ گوریلا گلس DX و +DX بود که به طور ویژه برای محافظت از نمایشگر ساعت های هوشمند طراحی شده بود. ویژگی این نسخه، محافظت از صفحه نمایش ساعت هوشمند در برابر ایجاد خراش روی صفحه است. این نسخه گلس خاصیت آنتی رفلکس دارد که باعث می شود صفحه نمایش ساعت در زیر نور آفتاب بهتر دیده شود.

گوریلا گلس Victus (سال 2020)

جدیدترین نسخه از محافظ نمایشگرهای کورنینگ، گوریلا گلس ویکتوس (Victus) نام دارد که قوی ترین گوریلا گلس ساخته شده تا به این لحظه است و برای انواع تلفن های هوشمند، گجت های پوشیدنی، تبلت ها و لپ تاپ ها مناسب است. گوریلا گلس ویکتوس در تست های خود توانست در مقابل سقوط از ارتفاع 2 متری مقاومت کند و به گفته کورینگ گوریلا گلس ویکتوس نسخه نسبت به گوریلا گلس 6 ضخامت کمتری داشته و از آسیب رسیدن به سخت افزار داخلی گوشی هم محافظت می کند.

گوریلا گلس ویکتوس هم اکنون در جدیدترین گوشی های تولید شده در سال 2024 استفاده می شود و تقریبا با اطمینان می توان گفت که تمام پرچمداران امسال از این محافظ در گوشی خود بهره خواهند برد.

چه گوشی هایی گوریلا گلس دارند؟

بسیاری از گوشی های هوشمند امروزی، از گوریلا گلس استفاده می کنند. برخی از برند های معروف که معمولا گوریلا گلس را در محصولات خود استفاده می کنند، عبارتند از:

  • سامسونگ
  • اپل
  • وان پلاس
  • شیائومی
  • هوآوی
  • گوگل پیکسل

و باقی گوشی های بروز دیگر که امروزه با آنها سرو کار داریم از گوریلا گلس بر روی گوشی های خود استفاده می کنند. مدل های مختلف این گوشی ها معمولا با نسخه های مختلف گوریلا گلس (مثل نسخه 5، 6 و…) عرضه می شوند.

معرفی گوریلا گلس ویکتوس

 

گوریلا گلس ویکتوس

گوریلا گلس ویکتوس آخرین نسخه گلس تولید شده توسط شرکت کورنینگ است که امروزه در بسیاری از گوشی های جدید به کار رفته است. گوریلا گلس ویکتوس نسل جدیدی از شیشه های مقاوم تولید شده است که نسبت به نسخه های قبلی بسیار مقاوم تر از نسخه های قبلی است.

گوریلا گلس ویکتوس به لطف فناوری های پیشرفته ای که در ساخت آن به کار رفته است، توانایی مقاومت در برابر خراش ها و ضربات را به طور قابل توجهی افزایش داده است. این شیشه می تواند از ارتفاع 2 متری روز زمین سقوط کند و آسیب نبیند.

در کنار مقاومت گوریلا گلس ویکتوس برای سازندگان دستگاه های هوشمند یک گزینه ایده آل است، زیرا این شیشه در برابر آسیب های روزمره مثل خط و خش، و سایر خطرات محافظت می کند. در کنار مقاومت، گوریلا گلس ویکتوس به گونه ای طراحی شده است که بسیاز نازک و سبک است، در حالی که به هیچ وحه از کیفیت آن کاسته نمی شود. این ویژ”ی باعث می شود تا دستگاه های الکترونیکی همچنان باریک و خوش دست باشند.

تجربه کاربری فوق العاده با استفاده از گوریلا گلس ویکتوس به کاربران تجربه دیدن تصاویر واضح و شفاف را خوهد داد. همچنین حس لامسه بهتری را بر روی صفحه نمایش احساس خواهند کرد. شیشه گوریلا گلس ویکتوس دارای طول عمری بالاتر نسبت به نسخه های قبلی است. با تست های انجام شده، این شیشه به گونه ای طراحی شده است که در برابر سایش و عوامب محیطی مقاومت بیشتری داشته باشد. گوریلا گلس ویکتوس با ترکیب کیفیت، کارایی و فناوری های نوین، توانسته است در زمینه شیشه های محافظ در صنعت الکترونیک جایگاه ویژه ای کسب کند.

قیمت گوریلا گلس چقدر است؟

 

 

قیمت گوریلا گلس چقدر است

عوامل زیادی روی قیمت گوریلا گلس تاثیر دارد. مثل میزان متریالی که روی گلس کار می شود تا باعث قدرتمند تر شدن آن شود. گوریلا گلس ویکتوس که به عنوان آخرین سری گلس که از شرکت کورنینگ عرضه شده است، با توجه به متریالی که در آن کار شده است، باعث می شود قیمت آن نسبت به نسخه های قبلی گران تر باشد. به طور کلی قیمت گوریلا گلس به موارد زیر بستگی دارد:

ابعاد و اندازه: اندازه شیشه مورد نیاز برای تولید دستگاه نیز تاثیر زیادی بر قیمت دارد.

تولید کننده: تولید کنندگان مختلف ممکن است قیمت های متفاوتی برای محصولات خود ارائه دهند.

مقدار سفارش: سفارشات عمده ممکن است شامل تخفیف هایی شوند.

ویژگی های ویژه: برخی گوریلا گلس ها ممکن است دارای لایه های اضافی یا فناوری های خاصی باشند که قیمت را افزایش می دهد.

قیمت گوریلا گلس می تواند از چند دلار برای نمونه های کوچک تر تا چند صد دلار برای مدل های بزرگتر و با ویژگی های پیشرفته تر متغیر باشد. طبیعتا گوریلا گلس ویکتوس به عنوان آخرین نسخه گلس قیمت بالایی نسبت به گلس های قبلی دارد.

جمع بندی گوریلا گلس

تولید‌کنندگان کمی وجود دارند که گلس‌ هایی را برای گوشی‌ های هوشمند عرضه می‌کنند؛ اما شرکت کورینگ محبوب‌ترین مارکی است که در اکثر گوشی‌ های امروزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر عامل شرکت کورنینگ: «گلس موبایل هدف اصلی ما نیست؛ اما از آنجایی که این تکنولوژی از دوام بالایی برخوردار است و نسبت به پلاستیک مقاومت بالاتری دارد، این شیشه ماده‌ ای ایده‌ آل برای ساخت ابر رایانه‌ها است». در سال‌ های اخیر، استفاده از شیشه در دو طرف گوشی‌ های موبایل بسیار زیاد شده است، زیرا دستگاه‌های موبایل بیشتر در معرض شکستن و خط و خش هستند. این یک ماده کاملاً شفاف است و اجازه می‌دهد تا امواج سبک و رادیویی آزادانه و بدون اختلال عبور کنند. گوریلا گلس ویکتوس بهترین اثر را از خود در این زمینه بجا گذاشته است.

تا به حال برای گوشی های هوشمند 7 نسخه از گوریلا گلس عرضه شده است و هر چقدر نسخه محافظ صفحه نمایش جدید تر باشد، مقاومت بدنه و صفحه نمایش گوشی در برابر خط و خش و سایر اشیا تیز و سقوط از ارتفاع نیز بیشتر می شود.

البته نباید اینگونه تصور شود که با وجود گوریلا گلس دیگر هیچ اتفاقی برای گوشی نمی افتد و قطعا اگه بیش از حد به آن فشار وارد شود آسیب می بیند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *