بهترین هندزفری ها را، بهترین ها، برای بهتر شدن لحظاتشان استفاده می کنند. از اصلی ترین دغدغه های طرفداران موسیقی، انتخاب هندزفری برای شنیدن بهترین و با کیفیت ترین صدا ها است. شنیدن صدای موسیقی با کیفیت، باعث می شود تا لحظاتی از دنیای اطرافمان جدا شویم و به صدا های آرامش بخش و یا انرژیتیک روی بیاوریم. با ما همراه باشید تا هندزفری های مختلف را تحلیل و بررسی کنیم. بعد از مطالعه این مقاله، می توانید هندزفری اورجینال مورد نیاز خود را از موبوکاور تهیه کنید.
بهترین هندزفری ها کدامند؟
ممکن است هر موقع اقدام به خرید هندزفری می کنید، این فکر برایتان ایجاد شود که بهترین هندزفری برای خرید کدام است? معمولا بین هندزفری های مارک های معروف میگردیم تا هندزفریی خوب و با قیمت مناسب را خریداری کنیم. انتخاب بهترین هندزفری مارک، کاری سخت و چالش بر انگیز است زیرا شما باید بین بسیاری مارک معروف هندزفری مورد نظر خود را انتخاب کنید.
هنگام خرید هندزفری اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید، سازگاری با دستگاه ها و کیفیت هندزفری از نظر جنس و پخش صداست. هندزفری های زیادی وجود دارد و جنس بدنه خوبی دارند اما پخش صدای آن ها خیلی بد و بی کیفیت است و بلعکس هندزفری های خوبی که جنس بدی دارند و باعث می شود خودتان را فدای صدای هندزفری کنید و از کیفیت جنس آن بگذرید. ممکن است بهترین مارک هندزفری ممکن است طبق تجربه و سلیقه شما کاملا سلیقه ای باشد.
هندزفری های معروف در بازار که تعدادی از آن ها طرفداران زیادی دارد عبارتند از: سونی (Sony)، بوز (Bose)، جی بی ال (JBL)، بیتس (Beats)، اپل (Apple) و… هستند که هرکدام به نوعی در پخش صدا فوق العاده اند و در ارائه صدای با کیفیت و دقیق بسیار معروف هستند.
هندزفری سیمی کهنسالی همیشه جوان
جالب است بدانید اولین هندزفری جهان توسط ازرا گیلی لند (Ezra Gilliland)، رفیق صمیمی توماس ادیسون در دهه 1870 اختراع شد. بعد از گذشت سال ها و پیشرفت علم در زمینه تولید صدا، هیچکس در دنیا وجود ندارد که نداند هندزفری های سیمی چه چیزی هستند. هندزفری سیمی را می توان به عنوان جوان ترین کهنسال نسل هندزفری ها معرفی کرد زیرا هنوز که هنوز است بسیاری از مردم دنیا از آن استفاده می کنند و خیلی بیشتر از هندزفری بلوتوثی از آن ها استفاده می شود.
تا سال های زیادی که تنوع هندزفری ها در سیمی محدود می شد، بهترین هندزفری از نظر مردم، هندزفری سیمی بود. دلیل محبوبیت هندزفری سیمی، بخاطر استفاده بی وقفه از آن است و باعث نمی شود مثل هندزفری بلوتوثی، هنگام گوش دادن به موسیقی دلخواهتان، نگران تمام شدن شارژ آن باشید. هندزفری سیمی بین قدیمی تر ها که زیاد از آن استفاده کرده اند بسیار محبوب است و خیلی ها همچنان خرید آن را به هندزفری بلوتوثی ترجیح می دهند. هر چقدر که کیفیت سیم های هندزفری بهتر باشید، کیفیت صدا بالاتر است.
جنس بدنه هندزفری سیمی دو نوع است. نوع اول سیمی عادی دارد که نازک است و به راحتی گره می خورد و احتمال قطعی و پارگی آن بالاست، اما نوع دیگری از هندزفری است که جنس آن به صورت بافته شده است و مقاومت بیشتری دارد و به راحتی پاره نمی شود؛ که از این نوع هندزفری ها برای گیمینگ استفاده می کنند تا طول عمری بیشتری داشته باشد. از معایب این هندزفری، گره خوردن سیم آن و اذیت کردن در هنگام جا به جایی است.
هندزفری بلوتوثی نسل جوان و تازه نفس
در اویل دهه 2000 بود که با هندزفری بلوتوثی آشنا شدیم. اولین هندزفری های بلوتوثی، تک گوش بودند و فقط برای مکالمه از آن ها استفاده می شد. با گذر زمان این هندزفری ها پیشرفته تر، از نظر تولید صدا و لمسی شدن کلید های آن شد. اما از 7 دستامبر 2016 در کنار آیفون 7، اپل (Apple) اولین هندزفری بلوتوثی، به اسم ایرپاد معرفی شد. ایرپادز ها (Airpods) در عرض 2 سال تبدیل به محبوب ترین لوازم جانبی اپل شدند.
بعد از توجه های زیادی که به هندزفری بلوتوثی اپل شد، اپل نسل های بعدی ایرپادز های خود را قوی تر از نسل قبل منتشر کرد و نظر طرفداران زیادی را به خود جلب کرد و می توان گفت بهترین هندزفری بازار را ایرپادز تشکیل می دهد. بعد از هندزفری بلوتوثی اپل، شرکت های معروف دیگری مثل شیائومی (Xiaomi)، سامسونگ (Samsung)، سونی (Sony)، موتورولا (Motorola) و… نیز در تولید هندزفری بلوتوثی پیشتاز شدند. نکته جالب اینجاست که بین مردم برای معرفی هندزفری بلوتوثی، از اسم ایرپاد حتی برای هندزفری بلوتوثی برند های دیگر استفاده می شود.
این هندزفری ها مزایا و معایبی دارند؛ با هم از سری بهترین هندزفری ها را بررسی می کنیم.
مزایای هندزفری بلوتوثی:
- با هندزفری بلوتوثی جا به جایی کاربر بسیار راحت تر است و درگیر باز کردن گره های سیم هندزفری نمی شوند.
- این هندزفری ها اکثرا قابلیت نویزگیر دارند و جلوی صدا های اضافی را می گیرد.
- بدنه آن ها لمسی است.
- استفاده از آن راحت تر است و دیگر نیاز نیست که برای هر حرکتی گوشی و سیم هندزفری را با خود حمل کنید.
- هندزفری بلوتوثی بسیار جذاب و شیک هستند که می توانید از آن ها در هر جایی بدون محدودیت استفاده کنید.
معایب هندزفری بلوتوثی:
- همه ی هندزفری های بلوتوثی غیر قابل تعمیر هستند و بعد از افتادن آن ها از گوش روی زمین یا خراب شدن جای شارژ آن، کارکرد آن به پایان می رسد.
- ممکن است گوشی های آن به راحتی گم شوند.
- در انتقال صدا کمی تاخیر دارند.
- هزینه های آن نسبت به هندزفری سیمی بیشتر است.
- مشکلی که همیشه برای کاربران نگران کننده است، مثل هندزفری گردنی، بعد از تمام شدن شارژ هندزفری، تا زمان شارژ دوباره آن، شما از استفاده کردن از آن می مانید.
هندزفری گردنی ترکیب نسل قدیم و جدید
برای طرفداران هندزفری سیمی که از درگیر با سیم هنگام جا به جایی و گره های آن خسته شده اند و برای طرفداران هندزفری بلوتوثی که ترس افتادن هندزفری از گوش را دارند، هندزفری گردنی بسیار به درد این افراد می خورد. هندزفری گردنی ترکیبی از هندزفری سیمی و بلوتوثی است که برای طرفداران هر دو نوع هندزفری ساخته شده است. این هندزفری ها به هندزفری پشت گردنی یا دور گردنی نیز معروف هستند زیرا یک نگهدارنده دارند که روی گردن قرار می گیرد.
مزایای هندزفری گردنی:
- طراحی جذاب و خاصی دارند و حس استفاده از هندزفری بلوتوثی را به شما می دهد.
- از روی گوش نمی افتد و با هر تکان خوردن حرکت نمی کند.
- همیشه روی گردن شما قرار دارد و بخاطر وزن سبکی که دارد ممکن از وجود آن را روی گردن خود احساس نکنید.
- در مقایسه با هندزفری بلوتوثی کیفیت صدای بهتری دارد و از نظر کیفیت صدا، مثل هندزفری سیمی است.
- از نظر نگهداری شارژ، نسبت به هندزفری بلوتوثی بهتر است چون فضای ذخیره شارژ بزرگتری دارد.
- بسیار راحت تر از هندزفری سیمی می توان از آن استفاده کرد و بخاطر خاصیت مغناطیسی بودن گوشی های آن، دیگر نگران گره خوردن سیم ها نیستید.
معایب هندزفری گردنی:
- بخاطر ابعاد آن، حجم زیادی را از شما میگیرد و نسبت به هندزفری سیمی و هندزفری بلوتوثی فضای بیشتری را از شما میگیرد.
- اصلا مناسب استفاده کردن در زمان خواب و در تخت خواب نیست.
- مثل هندزفری سیمی می توانند قطع و یا ضعیف شوند.
- اگر فشار زیادی به بدنه یا آن وارد شود، ممکن است بشکند و از کار بیوفتد اما مدل های منعطف تر آن، این مشکل را ندارند.
قیمت هندزفری چه تاثیری در کیفیت کلی آن دارد؟
بهترین هندزفری ها هم گاهی دچار مشکل و نقض هایی می شوند که باعث تعجب کاربران می شود. گاهی ممکن است بخاطر نقض های کوچک، بهترین هندزفری دنیا هم به مشکل بخورد و دیگر به درد کاربر نخورد. بهترین هندزفری ها را می توان با کیفیت ترین آن ها از نظر جنس بدنه و کیفیت صدا دانست تا باعث شود هنگام استفاده از آن، تمامی خواسته های شما از نظر تولید صدا را فراهم کند.
قیمت هندزفری رابطه ی مستقیمی با جنس بدنه، مارک، و کیفیت صدای آن دارد. ممکن است کار شما با هندزفری های غیر معروف هم راه بیوفتد و کیفیت بالای صدا برایتان آنقدر اهمیت نداشته باشد، پس می توانید با هزینه زیر 1 میلیون تومان هندزفری بلوتوثی بخرید. بهترین هندزفری مارک و یا در حد اقتصادی، باز هم هندزفری های خوبی هستند و برای شما رضایت بخش خواهند بود. قیمت هندزفری های مارک بالای 2 میلیون تومان است که باز هم می تواند نیاز های شما را برای شنیدن صدا به صورت خوبی برآورده کند.
جمع بندی
بهترین هندزفری می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشد. قیمت هندزفری را عوامل زیادی مثل جنس بدنه، کیفیت پخش صدا، مقدار نگهداری شارژ برای هندزفری بلوتوثی و… تشکیل می دهد. از نکاتی مهم قبل از خرید بهترین هندزفری، رعایت کردن نکات خرید و تحقیق روی هندزفری مورد نظر است.
ممکن است هندزفری های زیادی برای شما صدا پخش کنند اما هیچکدام نیاز مورد نظر شما را برآورده نکند. بهترین هندزفری خصوصیات خاص خود را دارد که به آن صفت بهترین هندزفری داده شده است. امیدواریم نکاتی که به شما در این مقاله گفتیم برای شما مفید و کافی بوده باشد. اگر می خواهید خرید خوب و با اطمینانی داشته باشید، می توانید بهترین هندزفری های اورجینال را از فروشگاه موبوکاور خریداری کنید.
2 پاسخ
عالی بود 👌🏻
سلام وقت بخیر
باعث افتخار ماست